Over ons

Drukwerk is een kwestie van de juiste keuzes maken. Wie is uw doelgroep? Wat wilt u bereiken? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar welke bewerking is echt nodig en welke eigenlijk overbodig? Rekafa Special Products denkt met u mee en geeft zinnig advies.

Bij Rekafa Special Products werken alleen maar mensen met een passie voor mooi en verzorgd drukwerk. Mensen met ruime kennis en ervaring in hun vak. Als all-round, full-service grafisch bedrijf bieden wij u totaaloplossingen van begin tot eind, van idee tot eindproduct. Grote of kleine oplages, complexe of eenvoudige processen: Rekafa Special Products neemt al het werk en al uw zorgen uit handen. We doen dat binnen uw budget en planning en zonder concessies te doen aan de kwaliteit. En dankzij onze wereldwijde contacten, biedt Rekafa Special Products u een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer ervan!

Als Rekafa Special Products denken wij aan het milieu bij alles wat we doen. Onze enveloppen zijn vervaardigd uit FSC-papier in de kwaliteit Forest Label. Als gecertificeerd FSC-leverancier hebben we diverse soorten laserpapier in FSC-kwaliteit.